Nagradna igra »Asterix in Obelix v Britaniji«

Datum: 09.11.2012 Kraj: Novo mesto

Sodeluj v nagradni igri Asterix in Obelix v Britaniji.

Nagradna igra »Asterix in Obelix v Britaniji«

Cezar se odloči, da bo napadel Britanijo. Upreta se mu samo dve majhni vasici, britanska in galska. Ko kraljica britanske vasice pošlje svojega zvestega služabnika po pomoč v galsko vasico, se tam odločijo, da jim bodo pomagali s sodom čarobnega napoja. Da bo le-ta varno prispel na cilj, služabnika pospremita Asterix in Obelix ter Fičfirix, katerega morata spremeniti v pogumnega bojevnika. Seveda pot ni posuta z rožicami, ampak polna pustolovskih dogodivščin.

Podelili bomo:

  • 10 x DVD film Asterix na Olimpjskih igrah

Za nagrade je poskrbela distribucija Fivia.

Soglašam, da družba Cineplexx d.o.o. uporabi zgoraj navedene podatke za namene obveščanja o nagradnih igrah in kino programu v poslovalnicah Planet Tuš Celje, Planet Tuš Koper, Planet Tuš Kranj, Planet Tuš Maribor in Planet Tuš Novo mesto. Moje osebne podatke lahko družba Cineplexx d.o.o. obdeluje do preklica moje pisne privolitve. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišem s telefonskim klicema številko 059 73 36 35 ali na drug primeren način v pisni / elektronski obliki na kino@cineplexx.si. Seznanjen sem, da moj elektronski naslov in telefonsko številko mobilnega telefona obdeluje družba Cineplexx d.o.o., ki jih hrani v sistemu, ki je fizično nastanjen na naslovu Mariborska 128, Celje.

Družba Cineplexx d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ali telefonske številke mobilnega telefona ne bo posredovala, posodila ali prodala tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika. Informacije o posamezniku bo družba obdelovala zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

Družba Cineplexx d.o.o. za prijavo na novice uporablja strogi sistem prijave (t.i. opt-in), kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto ali sms-e zgolj osebam, ki so se izrecno strinjale, da želijo prejemati elektronska obvestila ali sms-e družbe Cineplexx d.o.o..