Nagrajenci nagradne igre »Misija Argo«

Datum: 29.11.2012 Kraj: Novo mesto

Nagradna igra Misija Argo je zaključena.

Nagrajenci nagradne igre »Misija Argo«

Pravilni odgovor na nagradno vprašanje se glasi: Ben Affleck.

Izžrebali smo 6 srečnežev:

Kapa:

  • Sabina Androjna, Boštanj

Majica:

  • Tjaša Grčar, Celje
  • Danijel Kapun, Zgornja Kungota

Mapa:

  • Sabina Tržan, Celje
  • Martina Gole, Trebnje
  • Luka Korče, Novo mesto

Vse nagrade so z motivom filma.  Za nagrade je poskrbela distribucija Blitz film. Nagrajencem iskreno čestitamo in vas vabimo, da še naprej sodelujete v naših nagradnih igrah. 

Soglašam, da družba Cineplexx d.o.o. uporabi zgoraj navedene podatke za namene obveščanja o nagradnih igrah in kino programu v poslovalnicah Planet Tuš Celje, Planet Tuš Koper, Planet Tuš Kranj, Planet Tuš Maribor in Planet Tuš Novo mesto. Moje osebne podatke lahko družba Cineplexx d.o.o. obdeluje do preklica moje pisne privolitve. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišem s telefonskim klicema številko 059 73 36 35 ali na drug primeren način v pisni / elektronski obliki na kino@cineplexx.si. Seznanjen sem, da moj elektronski naslov in telefonsko številko mobilnega telefona obdeluje družba Cineplexx d.o.o., ki jih hrani v sistemu, ki je fizično nastanjen na naslovu Mariborska 128, Celje.

Družba Cineplexx d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ali telefonske številke mobilnega telefona ne bo posredovala, posodila ali prodala tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika. Informacije o posamezniku bo družba obdelovala zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

Družba Cineplexx d.o.o. za prijavo na novice uporablja strogi sistem prijave (t.i. opt-in), kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto ali sms-e zgolj osebam, ki so se izrecno strinjale, da želijo prejemati elektronska obvestila ali sms-e družbe Cineplexx d.o.o..