Pogoji uporabe

Ta dokument opisuje pogoje uporabe Tuševe  spletne strani (v nadaljevanju "spletna stran"), ki je v lasti podjetja Engrotuš, d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje.

Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji uporabe, za katere si pridržujemo pravico do spremembe. Če se s pogoji ne strinjate, uporabo strani odsvetujemo.

Na spletni strani lahko pregledujete vsebine naših baz podatkov o filmih, novice in ostalo vsebino.
Vsebino lahko pregledujete samo za osebno uporabo. Noben element na spletni strani ne sme biti uporabljen v komercialne namene. Vsebine s spletne strani ni dovoljeno zbirati v kakršnikoli javni podatkovni zbirki ali v kakršnikoli obliki objavljati na drugih mestih.

Engrotuš, d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe kateregakoli dela spletne strani in izbris kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila.

Dovoljeno je, da na našo spletno stran naredite link, če pri tem vključite Planet Tuš logotip. Na drugih spletnih mestih je sicer brez dovoljenja podjetja Engrotuš, d.o.o. prepovedano objavljati, reproducirati, distribuirati ali kako drugače uporabljati Planet Tuš logotip in grafiko s spletne strani.

Na forumih, blogih je prepovedano objavljati kakršnakoli oglasna sporočila. Pridržujemo si pravico, da takšna sporočila izbrišemo.

Pridržki

Engrotuš ne zagotavlja točnosti podatkov na spletni strani. Engrotuš ne odgovarja za vsebino zunanjih spletnih strani, do katerih pridete prek objavljenih povezav.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov 

Ponudnik, Engrotuš d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje, skladno z določbo 3. odstavka 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Ur. l. RS, št. 81/2015; ZIsRPS) svoje stranke obvešča, da za reševanje potrošniškega spora ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS).

Elektronska povezava na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov - SRPS.

Za vse dodatne informacije ali pooblastila se obrnite na:
Engrotuš , d.o.o.
Cesta v Trnovlje 10a
3000 Celje